Vie Leefstijlcoaching Mischa | Referenties

Gezonder leven is gelukkiger leven

Referenties

VIE referenties

wat zeggen anderen over Vie?

Nadat vrienden van me mij in contact brachten met Mischa ben ik daar nu 4 keer geweest. Een 1e keer in een soort van “intake gesprekje”.

Daarna inhoudelijk verder. Bij elke keer goed voorbereid en helder in de communicatie, zeker ook richting gevend. En alles op een normale, goede toon. Een groot inlevingsvermogen. Voor mij erg fijn, om elke 4/5 weken bij haar te komen. Na een eetdagboek bijgehouden te hebben en daar feedback op te hebben gehad, gaan we nu verder met een slaapdagboek. 

Ik ben gemotiveerd dit bij te houden. 

En voor mij ook dat het niet alleen moet gaan om gewichtsverlies, maar zeker om de mindset eromheen.

Blij dat ik de keuze gemaakt heb.

Marc van Santvoort

Mischa in steekwoorden:

Eerlijk, duidelijk, empathisch, ervaren, mensen mens, positief, helpt mensen verder in hun ontwikkeling, doener.

Dianne Westening

Ik ben Mischa heel erg dankbaar. Ze heeft mij goed geholpen en ondersteund op het gebied van voeding. Ik vond het heel erg fijn dat er niet alleen gekeken werd naar het probleem zelf, maar ook naar de onderliggende oorzaak en ook daar werd aandacht aan besteed. Er wordt dus niet alleen een oplossing gezocht voor het probleem maar ook voor de onderliggende oorzaken. De gesprekken waren in een gezellige sfeer, fijn, vertrouwd en altijd zorgvuldig voorbereid waardoor je het maximale uit de gesprekken kan halen.

 

Lisanne (student)

Scroll naar top